Skip to main content

AVEK Boxspring Ninety

De jubileumboxspring met vele extra’s

Nu met 550 euro voordeel

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken wij, in onze eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege ons 90 jarig jubileum introduceren wij Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras met zones, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 550 Euro. Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.995 euro!

Optimale ondersteuning, heerlijk comfortabel

Boxspring  Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.


Inclusief Licht en zicht pakket

Bij de Boxspring Ninety ontvang je een compleet Licht pakket helemaal cadeau. Het Lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt, en schakelt na de ingestelde tijd ook automatisch weer uit. Wel zo prettig.


Ook verkrijgbaar in een verstelbare uitvoering

Boxspring Ninety is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Stel je Ninety naar eigen wens samen

Bij de Boxspring Ninety valt veel te kiezen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Wij bieden bedlengtes van 200, 210 of 220 cm (210 en 220 cm tegen meerprijs), en bedbreedtes van 80, 90, 160 en 180 cm. En qua stoffen kies je voor de stof en kleur die het beste bij jouw smaak en interieur past. Zo stel je je eigen Boxspring Ninety samen.

De Boxspring Ninety in 2-persoons uitvoering bestaat uit verschillende componenten:

• 2 boxsprings met een 5 zone pocketvering interieur, voorzien van stoere poten
• 2 pocketveringmatrassen, voorzien van 5 comfortzones, in de hardheden standaard, stevig of extra stevig
• één extra luxe 2-persoons topmatras met schouderzones of bij de elektrische uitvoering één splittopper of twee 1-persoons topmatrassen
• 1 fraaie achterwand Ninety
• 2 stuks LED leeslampjes
• 2 stuks LED in-/uitstapverlichting


Technische specificaties

Omschrijving

Boxspring Ninety

Totale bedhoogte in cm

ca. 64 (vast), 66 (verstelbaar)

Vering in de box

pocketvering, 5 zones

Boxhoogte incl. pootjes in cm

ca. 36 (vast), 38 (verstelbaar)

Matrashoogte in cm

ca. 18

Matraskern

pocketvering, 5 zones

Aantal slags pocketvering

6

Bandstaal rondom kern

nee

Thermisch gehard

ja

Afdekking matras std.

OptiFoam HR koudschuim

Comfort matras

standaard, stevig of X-stevig

Topperhoogte in cm

ca. 10

Topperkern standaard

OptiFoam HR, met schouderzones

Topperkern optioneel

Innerzone latex, met schouderzones

Matras/topperhoes afritsbaar

ja

Uitvoeringen

vast of elektrisch verstelbaar

Bijzonderheden

Jubileumboxspring met vele extra’s