Skip to main content

AVEK Boxspring Sinne

Geïnspireerd door de zon.

Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s.

Comfortabel en ventilerend.

Bij Boxspring Sinne vormt de combinatie van eigentijds design en hoogwaardig slaapcomfort het uitgangspunt. Het Sinne boxspringbed bestaat uit drie royale lagen, waarbij de box is voorzien van een extra goed ventilerende dwarsgespannen spiraalbodem. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat het bed optimaal ‘ademen’. In een goed geventileerd bed voel je je prettiger en slaap je beter. De meegestoffeerde pocketvering matras en de soepele topmatras zijn beide voorzien van 5 comfortzones, wat zorgt voor een heerlijk aangenaam bedcomfort en goede ondersteuning van het lichaam.


Dutch design, Nederlands fabrikaat.

Boxspring Sinne is een ontwerp van meubelontwerper Hans Daalder (1963) voor Avek. Hans Daalder genoot zijn opleiding aan de Design Academy en startte later zijn eigen ontwerpstudio. Met veel passie ontwerpt hij voor toonaangevende fabrikanten van meubelen en woonartikelen. Zijn ontwerpstijl kenmerkt zich door denken in logica, wat resulteert in design met heldere lijnen en een ‘begrijpelijke’ schoonheid. Sinne is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. Avek maakt al meer dan 90 jaar lang in het Friese Surhuisterveen, met veel aandacht en vakmanschap, kwaliteitsbedden op maat.


Inclusief gratis ‘Licht en zicht’ pakket.

De Sinne Boxspring is verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s, waaronder een gratis ‘Licht- en zichtpakket’. Het lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. Via een bewegingsmelder wordt de in- en uitstapverlichting geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt. Na de ingestelde tijd schakelt de verlichting automatisch weer uit.


Boxspring Sinne stel je naar wens samen.

Afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Boxspring Sinne is verkrijgbaar in de bedlengtes 200, 210 of 220 cm (210 en 220 cm tegen meerprijs), en bedbreedtes van 80, 90, 100, 120, 160, 180 en 200 cm. Je selecteer de stofsoort van jouw voorkeur en de kleurstelling die bij jouw interieur en smaak past. Zo ontstaat jouw persoonlijke Boxspring Sinne.

Boxspring Sinne van Avek in de 2-persoons uitvoering is opgebouwd uit de volgende componenten:

• 2 boxsprings, voorzien van ventilerende dwarsgespannen spiraalbodem, 7 zone pocketvering en gegoten aluminium design poten
• 2 pocketveringmatrassen, eveneens voorzien van 5 comfortzones, in de hardheden standaard, stevig en extra stevig
• 1 extra luxe 2-persoons topmatras, voorzien van 5 comfortzones
• 1 fraaie Sinne achterwand – gratis!
• Opvallende design bedpoten – gratis!
• 2 stuks LED leeslampjes voor achterwandmontage – gratis!
• 2 stuks LED in-/uitstapverlichting – gratis!
Jouw totale voordeel bedraagt 650 euro!

Technische specificaties

Omschrijving

Beddenlijnen Stiel

Totale bedhoogte

ca. 65 cm

Vering in de box

Pocketvering met 7 zones, op geïntegreerde spiraalbodem

Boxhoogte incl. pootjes

ca. 37 cm

Matrashoogte in cm

ca. 18 cm

Matraskern

pocketvering, 5 zones

Aantal slags pocketvering

6

Bandstaal rondom kern

nee

Afdekking matras std.

OptiFoam HR

Comfort matras

standaard, stevig, extra stevig

Topperhoogte in cm

ca. 10

Topperkern optioneel

Innerzone latex, met zones

Matras/topperhoes afritsbaar

ja

Uitvoeringen

vast en elektrisch verstelbaar

Bijzonderheden

Design en ventilatie, setaanbieding