Skip to main content

Dekbedden en kussens

Al meer dan 35 jaar levert Vandyck een consistent betrouwbare hoge kwaliteit (dons)dekbedden en hoofdkussens. Het uitgebreide programma is onderscheidend, altijd innovatief en duurzaam. 

Voor alle Vandyck donsdekbedden en dons- en verenkussens geldt dat deze diervriendelijk geproduceerd zijn. De ganzen worden niet levend geplukt en de omstandigheden op de farms zijn goed. Dit wordt regelmatig door onze eigen mensen ter plaatse gecontroleerd. Daarnaast zijn alle Vandyck donsproducten Downpass gecertificeerd. Het Downpass certificaat staat garant voor hoge kwaliteit en geeft de zekerheid dat de dons en veren ethisch verantwoord zijn verkregen en van een strikt gecontroleerde productieketen komen.

Vandyck producten
  • Dekbedden
  • Hoofdkussens

TexelWool kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse schapenwol. Warm in de winter,lekker koel in de zomer! En vergeet niet de heilzame kracht van lanoline (wolvet) op spieren en gewrichten. Wij combineren een krachtig natuurproduct met een geavanceerde productietechniek. Het resultaat? Je ligt nog lichter en luchter onder de wol. TexelWool biedt je een kwaliteitscollectie voor een gezonde nachtrust.

Texelwool producten
  • Dekbedden

De naam BRINKHAUS staat al sinds 1847 voor deskundigheid en kwaliteit op het gebied van hoogwaardig beddengoed. Als vanouds stellen wij de hoogste eisen aan design en slaapcomfort. Op basis van tradities, innovatiekracht en ervaring ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardig beddengoed. Daarbij gaan wij altijd op een verantwoorde manier om met de natuur. Dus of u nu kiest voor ons zorgvuldig geselecteerde dons, het fijnste natuurlijke vachthaar of allergievrije textielvezels, van kussen tot en met dekbed levert Brinkhaus kwaliteit om van weg te dromen.

Brinkhaus producten
  • Dekbedden
  • Hoofdkussens

Dons geeft dat heerlijke gevoel van luxe en biedt u de beste nachtrust. Ducky Dons biedt een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment.

Dons en veren zijn 100% natuurlijk. Dons en veren zijn biologisch afbreekbaar en zijn van alle vulmaterialen het minst belastend voor het milieu. Alle donzen dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS).

Ducky Dons producten
  • Dekbedden
  • Hoofdkussens

AM Products wil zich met haar (Talalay) Latex productlijn richten op slaapspecialisten die met deze artikelen de consument op een eerlijke wijze een passend product kunnen aanbieden van mooie kwaliteit tegen een scherpe prijs.

AM Products producten
  • Hoofdkussens

Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen en een dekbed op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument centraal te stellen in alles wat wij doen.

Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.

Silvana producten
  • Dekbedden
  • Hoofdkussens

Wij verkopen dekbedden en kussens van: