Skip to main content

Brinkhaus Blue

INNOVATIEVE SLAAPCULTUUR SINDS 1847

AERELLE BLUE DEKBEDDEN

Feel-good vezels die ook goed zijn voor het milieu.

De vulvezels in dit product zijn gemaakt van gerecycled plastic van Plastic Bank: een van de belangrijkste erkende manieren om plastic afval tegen te gaan – voordat het in zee belandt. Tegelijkertijd helpt het mensen in armoede een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen.


AERELLE BLUE & CYCLAFILL ECO

Van Petfles tot kussen

Cyclafill®-vezels zijn erg zacht en knuffelig. Dit fijne, zijdeachtige gevoel is een bijzonder kenmerk van deze hightech ecovezel – voor een rustgevende nacht. Cyclafill®-vezels zijn gemaakt van 100% recyclebaar polyester. Het product spaart zo de hulpbronnen van onze planeet en draagt bij aan een duurzame toekomst. Voor maximaal comfort en welzijn.


HELP ONS DE OCEANEN SCHOON TE HOUDEN!

Aerelle® blauwe vezel is het resultaat van een samenwerking met Plastic Bank, een sociale onderneming. Het is gemaakt van plastic dat anders in de oceaan had kunnen belanden. Gerecycleerd om Social Plastic® te maken, helpt het een van de meest urgente milieuproblemen van onze tijd op te lossen, namelijk de plastic vervuilende zeeën en stranden. Plastic Bank stimuleert mensen om plastic afval in te zamelen om zo het milieu duurzaam te beschermen.

Meer informatie is beschikbaar op: www.plasticbank.com

CYCLAFILL FIBERS zijn gemaakt van 100% recyclebaar polyester. Het product dat als basis wordt gebruikt voor deze duurzame, milieuvriendelijke polyestervezels, zijn gerecyclede PET-flessen. Deze merkvezel is slijtvast, duurzaam, zacht en knus. Cyclafill® spaart de hulpbronnen van onze planeet en draagt bij aan een duurzame toekomst.