Skip to main content

Avek Ouro Matrassenlijn

Avek Ouro. Slapen op topniveau!

Als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor een matras uit de nieuwe Ouro matrassenlijn. Alle Ouro matrassen zijn voorzien van een royale 7 zone ACS pocketveringkern van 15 cm hoog, en zijn afgedekt met maar liefst drie hoogwaardige toplagen. Alle lagen zijn gezoneerd, waardoor een optimale lichaamsondersteuning verkregen wordt. Kies voor type X7, X8 of X9, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en wensen. De Avek dealer adviseert graag over de juiste keuze. Op een Ouro matras lig je uitermate comfortabel, en droom je heerlijk weg

De beste ondersteuning

De Avek Ouro matrassen zijn optimaal gezoneerd in alle comfortlagen, voor de best mogelijke ondersteuning op maat, precies op de plekken waar je lichaam dat nodig heeft. Eén van de afdeklagen is een samengestelde combilaag, waardoor de comfortzones nog beter voelbaar zijn. De unieke ACS pocketvering in de Ouro heeft 7 comfortzones, en een royale veerhoogte van 15 cm. Deze vering werkt in 2 fasen, waarbij de eerste fase vooral bijdraagt aan comfort, en de tweede fase aan de ondersteuning. Daarbij biedt de ACS vering extra support in de lende. Het bandstaal rond de kern maakt de matras extra duurzaam en stabiel, ook aan de matrasranden. Daardoor kan je lang van je Ouro matras genieten.

Optimale ventilatie

Een goede ventilatie zorgt voor een prettig en gezond bedklimaat, zodat je ’s ochtends heerlijk fris en uitgerust ontwaakt. Bij de samenstelling van de Ouro matrassen hebben wij uitsluitend gekozen voor hoogwaardige afdekmaterialen, met een zeer open structuur. Bovendien zijn deze lagen ook nog eens voorzien van speciale ventilatiekanalen. De ACS pocketvering loopt tot aan de zijkant van de matras, wat zorgt voor een extra goede zijdelingse ventilatie. Net als de tijk overigens, die aan zowel zij- als onderkant bestaat uit ademend 3-D doek. Het bovenblad van de matrastijk, voorzien van Tencel, draagt bij aan een goede vochtafvoer.

Superieur ligcomfort

Door toepassing van maar liefst drie soepele toplagen bieden de Ouro matrassen ultiem ligcomfort. Ligcomfort dat zorgt voor volledige ontspanning en dat je laat genieten van een heerlijke nachtrust. De Ouro matrassen zijn samengesteld uit louter duurzame en hoogwaardige materialen, die een optimale balans creëren tussen ondersteuning én zachtheid. Met duidelijk waarneembare schouder- en heupzones. Deze comfortzones zitten niet alleen in de pocketvering, maar ook in alle comfortlagen van de Ouro matrassen.

Matras Ouro X7

De X7 biedt binnen de exclusieve Ouro serie een iets steviger, maar zeer comfortabele ligging. Drie gezoneerde toplagen met o.a. HybridFoam, latex en OptiFoam® koudschuim op een ACS pocketvering kern van 15 cm hoog, bieden extra comfort in de heup- en schouderzone.

Matras Ouro X8

De X8 heeft een gezoneerde en heerlijk soepele Innerzone latex toplaag. De tweede laag is samengesteld uit latex en OptiFoam® koudschuim, en zorgt voor extra drukverlaging in de belangrijkste zones. Ondersteuning én comfort zijn perfect in balans.

Matras Ouro X9

De X9 is de absolute topmatras uit de Avek collectie. Zowel in de toplaag als in delen van de tweede toplaag wordt het exclusieve Talalay Natural latex toegepast. Dit is een superieur en zeer goed ademend comfort materiaal op basis van 100% natuurlijke latex. Deze matras biedt ultiem comfort en de best mogelijke ondersteuning.

Technische specificaties

Omschrijving
Matrashoogte in cm
Pocketvering, hoogte
Thermisch gehard
Thermisch gehard
Bandstaal rondom kern
Aantal comfortzones pocketkern
Aantal lagen in de matras
Afdekking toplaag
Combilaag
Tussenlaag
Gridbase
Aantal hardheden matras
Afritsbare tijk
Handgrepen onderzijde matras
Anti-slip onderzijde
Niet-keerbare matras
Geschikt voor diverse bedbodems
Matras Ouro X7
ca. 25
Type ACS, 15 cm
ja
ja
7
7 lagen
Hybrid foam
latex/koudschuim
Avek koudschuim
ja, bij heupzone
2: standaard, stevig
ja, met Tencel
ja, 4 stuks
ja
ja
ja
Matras Ouro X8
ca. 25
Type ACS, 15 cm
ja
ja
7
7 lagen
Innerzone latex
latex/koudschuim
Avek koudschuim
ja, bij heupzone
2: standaard, stevig
ja, met Tencel
ja, 4 stuks
ja
ja
ja
Matras Ouro X9
ca. 25
Type ACS, 15 cm
ja
ja
7
7 lagen
Talalay Natural latex
Talalay/koudschuim
Avek koudschuim
ja, bij heupzone
2: standaard, stevig
ja, met Tencel
ja, 4 stuks
ja
ja
ja